6 FreeLotto Tarjoaa!!

pelaa-loto-nyt

 

Liity FreeLottoon ja pelaa ilmaiseksi!! FreeLotto.com on päivittäinen loton tyylinen arvontasivusto, ja sitä pelataan valitsemalla ruudukosta käytettävissä olevia numeroita kaikissa peleissä. FreeLotto pelaajat voivat valita pelattavaksi omat numeronsa, käyttää pikavalinta vaihtoehtoa, tai valita FreeLotto kuumavalinta numerot jokaiseen peliin. Jokaisen pelin voittomahdollisuudet ja palkinnot.

voiton

Pelaa Eurojackpot 2012

Eurojackpot on täällä alkaa huomenna! Jackpotin alkaa € 10.000.000

Eurojackpot Odds | Numerot voiton todennäköisyys

1 /jackpot/     5 + 2     1 : 59 325 280
2     5 + 1     1 : 4 943 773
3     5     1 : 3 955 019
4     4 + 2     1 : 263 668
5     4 + 1     1 : 21 972
6     4     1 : 17 578
7     3 + 2     1 : 5 992
8     3 + 1     1 : 499
9     3     1 : 418
10     2 + 2     1 : 400
11     2 + 1     1 : 80
12     1 + 2     1 : 35

Uusi Kanadan Lottos

Lotto 649 on lotto peli, joka muutti tapa soittaa arpajaistoiminnan Kanadassa. Se on saavuttanut kirjaa jackpot $ 54 miljoonaa euroa ja sillä joka Keskiviikko ja Lauantai.


Super 7 on lotto peli, josta on tullut Klassikko Kanadan lotto. Sillä joka perjantai ja on saavuttanut kirjaa jackpot $ 37miljoonaa!

Lottobingo Peli

Lottobingo – Onnen ja älyn peli

Sana ‘lotto’ on monelle houkutteleva. Tämä on onnen ja älykkyyden peli. Sinä voit tehdä miljoonia yhdellä kertaa jos olet tarpeeksi onnekas. Oletko kuullut tunnetusta Bingolotosta? Kyllä, suurin osa meistä on. Se on yksi viihdyttävimpiä pelejä siitä lähtien, kun se aloitettiin 1500-luvulla Italiassa. Aluksi bingo oli kansallinen lotto, mutta siitä lähtien se on kasvattanut suosiotaan päivä päivältä. Nimellä Bingo on kuitenkin monia eri pelityyppejä mutta alkuperäisessä Bingossa oli oma tyylinsä ja luokkansa. Aikoinaan Bingoa pelattiin käyttämällä papuja ja kiviä. Voittava pelaaja tapasi sanoa ‘bean go’ (papu mene), josta myöhemmin kehittyi Bingo.

Kun Bingolotto saapui Amerikkaan, se suunniteltiin uudelleen viisi kertaa viisi ruutua suureen taulukkoon joka teki pelistä vieläkin mielenkiintoisemman. Tämä ruudukkoversio bingosta antoi  pelaajille mahdollisuuden pelata mitä tahansa haluttua kuviota. Perinteinen bingo on kuitenkin vino,- vaaka,- tai pystysuora linja mutta voit myös tehdä voittolinjoja erilaisilla kuvioilla, numeroilla tai kirjaimilla oman pelityylin mukaan.

Paras osa bingoloton pelaamisessa on se, että sinun ei tarvitse rasittaa itseäsi. Se on hyvin yksinkertainen peli ja voit pelata sitä muiden seurasta nauttien klubilla  tai kotona keskustellessasi ystäviesi tai perheesi kanssa. Näinpä monet ihmiset pitävät bingolottoa parhaana rentoutumiskeinona kiireisen päivän jälkeen.

Affiliate LoungeAinut strategia, jota bingossa voidaan käyttää on löytää internetsivuja, jotka tarjoavat kortteja alhaisella hinnalla mutta suurilla jackpot-voitoilla. Jackpot-päävoittopelien hinta on usein korkeampi
viikonloppuisin verrattuna arkipäiviin. Voit myös parantaa onneasi bingolotossa ostamalla enemmän kortteja, mutta tämä on kallis tapa sillä joudut maksaa monista korteista.

Pelaaminen internetissä on usein vaikeaa ihmisille, jotka ovat uusia internetin ja sen pelien käyttäjiä. Tämä mielessäpitäen, internetin bingolotto on kehitetty erittäin yksinkertaiseksi. Jopa aloittelija pystyy  helposti ymmärtää mihin pitää navigoida päästäkseen pelaamaan haluamaansa peliä. Pelataksesi bingoa internetissä, sinun täytyy ensin rekisteröityä pelisivustolle. Rekisteröityminen monelle eri pelisivustolle antaa yleensä mahdollisuuden hyödyntää useita samanaikaisesti silloin tällöin tarjottuja kampanjoita ja tarjouksia. Mitä siis odotat? Hyppää nettiin ja etsi parhaita bingolottosivuja bingo no deposit.

Euro lotto

Euro Lotto, Euromillions, Megamillions

EuroMillions on yleiseurooppalainen arvontaan, jonka Française des Jeux, Ranska ja Loterias y Apuestas del Estado, Espanja ja Camelot Yhdistyneen kuningaskunnan helmikuussa 2004. Arpajaiset, Itävalta, Belgia, tasavalta, Irlanti, Luxemburg, Portugali ja Sveitsi myöhemmin liittyneet tehdä 8 päivänä lokakuuta 2004.

For the 12th piirtää ja Superdraws, säännöt ovat erilaisia, ja jotain kutsutaan Rolldown tulee toimia. Sen sijaan, että jättipotti kaatumisen kerran, se jaetaan seuraavan tason kanssa voittajia!

Suurimmat Jackpot on yli 183000000 euroa ja kertoimet voittaa mitään palkintoa lainkaan ovat 1 / 38!