Bingo Huono Promos Joulukuuta

BingoHuone

Bingohuone fi

10 – 23 Joulukuuta – Juhlapyhien €5000 Haastekisa

Joulu on kohata ovella mutta vielä on aikaa joulumielen saamiseen, jakamiseen ja VOITTAMISEEN! Tulee mukaan Juhlapyhien €5000 Haastekisaan! Tällä kertaa esittelemme kaksi uutta Haaste peliä: CANDY CANE ja CHRISTMAS TREE.

100% ensitalletusbonus €50 asti

Seuraa ohjeita saadaksesi 100% ensitalletusbonuksen €50 asti!

10 – 24 joulukuuta, Joulutoiveita kampanja

Oletko koskaan toivonut suoraa yhteyttä Joulupukkiin? Tänä vuonna siihen on mahdollisuus! Pelaa vähintään €10 edestä bingossa ja lähetä meille sähköpostia sinun Joulutoiveesta. Joulupukin apulaiset tekevät kaikkensa jotta toiveet toteutuvat! Koska Joulupukin apulaiset ovat kiireisiä niin ainoastaan yksi toive per pelaaja on mahdollista käsitellä!

1 -21 Joulukuuta – 21 päivää Joululahjojen jakamista

Joka päivä 1-21 joulukuuta voit aukaista uuden luukun 21 päivää Joululahjojen jakamista kampanjan kalenterista. Jokainen luukku sisältää sattumanvaraisen lahjan ilmaisiin bingo lappuihin. Nämä bingolaput ovat automaattisesti mukana illan 10-peli turnauksessa jossa luvassa on €250 käteispalkintoina ja päivän erikois-Joululahja.

BingoHuone!

Bingon Taktiikat

Bingossa onni on kaikki kaikessa. Bingo tunnetaan pelinä, jossa ei tarvita yhtään henkistä harjoittelua, tietoutta taidoista tai ammattimaisuutta. Kuitenkin joidenkin taktiikoiden opetteleminen voi nostaa voittamisen mahdollisuutta tai ainakin auttaa voittamaan enemmän kuin normaalisti.

Jos pelaat bingoa verkossa, sinun ei tarvitse ostaa bingokortteja tai tarvikkeita. Yksi parhaita taktiikoita on löytää sivusto jossa voit rekisteröitä ja pelata bingoa ilmaiseksi. Monet tällaiset sivustot tarjoavat mahdollisuuden voittaa oikeaa rahaa, jopa jackpot-päävoiton. Voit myös selailla eri sivuja löytääksesi vaihtoehtoisia internetsivustoja jotka vaativat pieniä talletuksia mutta myös hyvät palautukset voitoista.

Bingon taktiikoiden opettelu nostaisivat myös kiinnostustasi peliin ja auttaisi nauttimaan pelaamisesta enemmän. Tavallinen monen käyttämä taktiikka on pelata silloin kun muita pelaajia on mahdollisimman vähän paikalla. Voit itse tehdä näin hyödyntämällä eri maiden pelisivustojen aikavyöhykkeiden erolla. Saatat myös löytää sivuja jotka eivät ole niin suosittuja ja liikennettä on vähemmän kuin yleensä. Näin sinulla on enemmän aikaa selailla korttejasi ja mikäli et jostain kortista pidä, voit sen helposti vaihtaa.

Yksi toinen taktiikka on pelata chatbingoa missä sinun ei tarvitse tallettaa yhtään rahaa mutta voit voittaa oikeaa rahaa palkinnoksi. Voit myös pelata ”aakkosbingoa”; mikäli kenen tahansa voittavan pelaajan nimen alkukirjain on sama kuin sinun, sinä voitat myös jonkun verran rahaa. Vastaavasti joissakin bingoissa sinä voitat tietyn summan mikäli naapurisi voittaa pelin. Useimmissa
bingopeleissä sinun pitää puhua tai kirjoittaa sana, kuten esimerkiksi ”BINGO” mikäli voitat, ennen kuin joku toinen pelaaja ehtii ensin. Paras tapa on kirjoittaa nimesi ja tallentaa se leikepöydälle jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa sitä erikseen joka kerta kun voitat. Pidä nimesi helposti valmiina ja ole valmis liittämään se chattiin.

Yksi tärkeimmistä bingon taktiikoista on se että sinun pitää olla varuillasi ja  reagoida nopeasti pelinvetäjän ilmoittamiin numeroihin. Ole nopea ja tarkka merkitessäsi korttejasi ettet missaa yhtään numeroa. Seuraa näitä yksinkertaisia  bingon taktiikoita ja nostat mahdollisuuksiasi voittaa lisää rahaa.

Bingossa Voittamisen Taito

Bingopelissä on kyse vain onnesta. Bingo on tunnetusti peli, jonka pelaamiseen ei tarvitse harjoitella tai käyttää älykkyyteen perustuvaa taitoa tai tietoa, eikä asiantuntemusta. Voit kuitenkin, opettelemalla joitakin taktiikoita, lisätä mahdollisuuttasi voittaa tai ainakin voittaa tavallista enemmän. Pelatessasi online Bingoa, sinun ei tarvitse ostaa bingo kortteja tai tarvikkeita. Yksi parhaista online bingo taktiikoista on löytää Web-sivustot, joissa voit rekisteröityä ja pelata bingoa ilmaiseksi. Monet tällaiset sivustot jakavat todellista rahaa palkintoina tai jättipotteina. Voit myös selata Internet-sivuja ja hakea sivustoja, jotka vaativat pieniä talletuksia, mutta antavat hyvän tuoton.

Bingo taktiikn opettelu myös lisää kiinnostusta peliin, ja se auttaa sinua nauttimaan pelaamisesta enemmän. Yleisin taktiikka, jota suurin osa ihmisistä käyttää, on pelata silloin kun linjalla on hyvin vähän pelaajia. Voit hakea sopivia hetkia hyödyntämällä maapallon aikavyöhykkeitä ja verkkosivuilla käytettyjä eri kellonaikoja. Voit myös etsiä sivustot, jotka eivät ole kovin suosittuja ja siksi niissä on vähemmän pelaajia kuin yleensä. Sinulle jää myös enemmän aikaa käydä läpi korttisi, jos pelaajia on vain muutamia ja vaihtaa kortteja, ellet pidä annetuista korteista. Muita taktiikoita on pelata chat bingoa jossa sinun ei tarvitse tallettaa rahaa, mutta voit voittaa oikeaa rahaa palkintoina. Voit myös pelata alfaystävät bingoa, jossa ne pelaajat, joiden nimi alkaa samalla kirjaimella kuin voittajan nimi saavat myös raha palkinnon. Samoin joissakin bingopeleissä voitat rahaa jos naapuripelaaja voittaa pelin.

Suurimmassa osassa bingo-pelejä sinun täytyy joko sanoa tai kirjoittaa sana, esimerkiksi “BINGO”, kun voitat, ennenkuin muut pelaajat tekevät sen. Paras tapa on kirjoittaa tämä sana leikepöydälle, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa nimeä aina, kun voitat. Pidät sen kätevästi valmiina liitettäväksi chatiin. Yksi tärkeimmistä bingo taktiikoista on se, että olet valppaana ja katsot nopeasti bingoisännän arpomat numerot. Ole nopea ja tarkka merkitessäsi korttejasi niin ettet missaa yhään numeroa. Seuraa näitä yksinkertaisia bingo-ohjeita ja parannat mahdollisuuttasi voittaa lisää rahaa.

Mecca Bingo

Olen käynyt bingo sivustojen mekassa, Mecca Bingo on paikan nimi. Mecca Bingossa on mahtava keskustelu saitti jossa voi vaihtaa mielipiteitä, päivän politiikasta makeimpiin juoruihin. Siellä voit tavata myös Mecca Bingo yhteisön valvojat, sekä voittaa päivittäisiä palkintoja. Mecca Bingoa voi pelata kahdella tavalla, cashlinella sekä aivan uudella joker jackpotilla.

Chashline on suosituin Mecca Bingon jäsenten pelitavoista, tässä pelissä pelataan 80 palloa ja pelaajilla on “16 square”(16×16) bingokortit. Joker Jackpot eroaa tavallisesta bingosta siten että pallojen numeroiden sijaan, pelataan pelikorteilla. Bingo ei ole ainut peli jossa Mecca Bingo jakaa valtavia käteisvoittoja, vaan Mecca Bingossa on myös keno, ruletti, vedonlyönti ja kassinen Monopoli peli.

Voittojen kotiuttamisessa on pankki- ja luottokorttiyhtiöillä erinlaisia rajoituksia. Pienin talletus omalle pelitilillesi on 10 GBP ja voit voittaa jopa 50 GBP, “thats a deal”. Jos siis etsit kaikkien online bingojen mekkaa, niin paikka on Mecca Bingo

Bingo Fun

Kaikki rakastavat sanaa “kiva”. Useat sanat kuvaavat kivaa, kuten ilo ja onni. Nyt on netissä paikka jossa Chat bingon ystävät voivat kokea iloa ja onnea: Bingo Fan. Bingo Fanissa on mieletön määrä pelejä joista valita, osllistua ja voittaa paljon. Chat bingopeleihin on mahdollisuus osallistua kellon ympäri, 7 päivää viikossa, bingokorteilla joita voi ostaa 5 sentin arvosta alkaen, sekä mahdollisuus voittaa lotossa.

Suosikki bingopelien lisäksi on mahdollista voittaa paljon rahaa myös vedonlyönnissä, kenossa, blackjacjissä ja muissa korttipeleissä. Bingo, on 75 pallon peli jossa on jatkuvasti kasvava Jättipotti jonka voi voittaa usealla tavalla. Bingo Fanissa on paljon tarjouksia joissa jaetaan lisävoittoja sekä valtavia jättipotteja jollaisia ei joka päivä nähdä! Lisävoitto tarjoukset ovat joko viikottaisia tai voimassa koko kuukauden ajan, tiettyinä tunteina päivässä, jatkuvia ja suunnattomia voittoja jakavia. Bingo Funissa on V.I.P. klubi jossa V.I.P. jäsenet voivat voittaa isoja rahoja, mitä enemmän pelaat, sitä enemmän Bingo Fun jakaa voittoja. Uudet jäsenet saavat pelitilinsä 200% suurempana avatessaan sen ja jopa 150% korotettuna tulevissa talletuksissa pelitililleen. Pienin talletus omalle pelitilille on $10 ja suurin on $200 kerrallaan.
Play Bingo!

Voittojen kotiuttamisessa pelitililtä takaisin esim. pankkitilille, ei ole mitään rajoituksia, mutta siirto voi olla enintään $10,000 yhdellä kertaa. Bingo Funia pelatessasi, esittele se ystävillesi, niin saat siitä jopa $100 palkkion kun hän liittyy jäseneksi. Siis, jos olet henkilö joka pitää kivasta ja käteisvoitoista, on Bingo Fun paikka jossa sinun tulee käydä.

Betsson Bingo

‘Betsson Bingo’ tarjoaa useita helppoja vaihtoehtoja bingon pelaamiseen. Sinun tarvitsee ainoastaan avata Betsson tili ja siirtää rahaa Betsson tilillesi. Valitse haluamasi peli, osta bingokortit ja pelaa. Voittamasi rahat siirtyvat automaattisesti tilillesi.

Aloittelijoille on sivustolla oma osasto joka opettaa pelaamaan ja jonka avulla on helppo sisäistää pelin luonne. Suosituimmat pelit, ‘Betsson bingossa’, ovat High Five55, Two Step, Tango, The Diamond, Euro Bingo sekä monet muut. Peleihin voi osallistua eri suuruisilla panoksilla. Pelien kulku on aikataulutettu siten että niitä on helppo seurata. Muiden ‘Betsson bingo’ pelaajien kanssa käytävää keskustelua varten on oma Bingo chat. Usen esitettyihin kysymyksiin, ongelma tilanteissa joita voi esiintyä, löytyy vstauksia omalta sivustolta. Vieläkö enemmän? Kyllä, saat ensimmäisen talletuksesi kaksinkertaisena, aina 25 GBP saakka. Kun kutsut ystäväsi mukaan pelaamaan ‘Betsson bingoa’ ja he liittyvät jäseniksi, saat 10 GBP:n palkkion tilillesi.

Lottobingo Peli

Lottobingo – Onnen ja älyn peli

Sana ‘lotto’ on monelle houkutteleva. Tämä on onnen ja älykkyyden peli. Sinä voit tehdä miljoonia yhdellä kertaa jos olet tarpeeksi onnekas. Oletko kuullut tunnetusta Bingolotosta? Kyllä, suurin osa meistä on. Se on yksi viihdyttävimpiä pelejä siitä lähtien, kun se aloitettiin 1500-luvulla Italiassa. Aluksi bingo oli kansallinen lotto, mutta siitä lähtien se on kasvattanut suosiotaan päivä päivältä. Nimellä Bingo on kuitenkin monia eri pelityyppejä mutta alkuperäisessä Bingossa oli oma tyylinsä ja luokkansa. Aikoinaan Bingoa pelattiin käyttämällä papuja ja kiviä. Voittava pelaaja tapasi sanoa ‘bean go’ (papu mene), josta myöhemmin kehittyi Bingo.

Kun Bingolotto saapui Amerikkaan, se suunniteltiin uudelleen viisi kertaa viisi ruutua suureen taulukkoon joka teki pelistä vieläkin mielenkiintoisemman. Tämä ruudukkoversio bingosta antoi  pelaajille mahdollisuuden pelata mitä tahansa haluttua kuviota. Perinteinen bingo on kuitenkin vino,- vaaka,- tai pystysuora linja mutta voit myös tehdä voittolinjoja erilaisilla kuvioilla, numeroilla tai kirjaimilla oman pelityylin mukaan.

Paras osa bingoloton pelaamisessa on se, että sinun ei tarvitse rasittaa itseäsi. Se on hyvin yksinkertainen peli ja voit pelata sitä muiden seurasta nauttien klubilla  tai kotona keskustellessasi ystäviesi tai perheesi kanssa. Näinpä monet ihmiset pitävät bingolottoa parhaana rentoutumiskeinona kiireisen päivän jälkeen.

Affiliate LoungeAinut strategia, jota bingossa voidaan käyttää on löytää internetsivuja, jotka tarjoavat kortteja alhaisella hinnalla mutta suurilla jackpot-voitoilla. Jackpot-päävoittopelien hinta on usein korkeampi
viikonloppuisin verrattuna arkipäiviin. Voit myös parantaa onneasi bingolotossa ostamalla enemmän kortteja, mutta tämä on kallis tapa sillä joudut maksaa monista korteista.

Pelaaminen internetissä on usein vaikeaa ihmisille, jotka ovat uusia internetin ja sen pelien käyttäjiä. Tämä mielessäpitäen, internetin bingolotto on kehitetty erittäin yksinkertaiseksi. Jopa aloittelija pystyy  helposti ymmärtää mihin pitää navigoida päästäkseen pelaamaan haluamaansa peliä. Pelataksesi bingoa internetissä, sinun täytyy ensin rekisteröityä pelisivustolle. Rekisteröityminen monelle eri pelisivustolle antaa yleensä mahdollisuuden hyödyntää useita samanaikaisesti silloin tällöin tarjottuja kampanjoita ja tarjouksia. Mitä siis odotat? Hyppää nettiin ja etsi parhaita bingolottosivuja bingo no deposit.