Olen käynyt bingo sivustojen mekassa, Mecca Bingo on paikan nimi. Mecca Bingossa on mahtava keskustelu saitti jossa voi vaihtaa mielipiteitä, päivän politiikasta makeimpiin juoruihin. Siellä voit tavata myös Mecca Bingo yhteisön valvojat, sekä voittaa päivittäisiä palkintoja. Mecca Bingoa voi pelata kahdella tavalla, cashlinella sekä aivan uudella joker jackpotilla.

Chashline on suosituin Mecca Bingon jäsenten pelitavoista, tässä pelissä pelataan 80 palloa ja pelaajilla on “16 square”(16×16) bingokortit. Joker Jackpot eroaa tavallisesta bingosta siten että pallojen numeroiden sijaan, pelataan pelikorteilla. Bingo ei ole ainut peli jossa Mecca Bingo jakaa valtavia käteisvoittoja, vaan Mecca Bingossa on myös keno, ruletti, vedonlyönti ja kassinen Monopoli peli.

Voittojen kotiuttamisessa on pankki- ja luottokorttiyhtiöillä erinlaisia rajoituksia. Pienin talletus omalle pelitilillesi on 10 GBP ja voit voittaa jopa 50 GBP, “thats a deal”. Jos siis etsit kaikkien online bingojen mekkaa, niin paikka on Mecca Bingo