PokerStars Suomi

Pokerstars on maailman suurin online-pokerihuone, jossa pelaaja pelaa pokeria pelaajien muiden alueiden verkossa. Toisin kuin perinteisen pokerin täällä vastustajat eivät sijaitse baarissa tai kasinon mutta voisi olla jossakin muussa maassa. Kaikki pelaajat kokoontuvat verkossa ja pelata online pokerihuone. Jotta pelata PokerStars, sinun pitäisi olla vakaa internetyhteys ja hyvä tietokone aito käyttöjärjestelmä.

Pokerstars oikean rahan versio on varsin edullinen ja hyödyllinen. Vaikka on olemassa muita sivustoja, joiden avulla voit pelata ilmaiseksi, sinä hyötyy enemmän vain, jos pelaat oikealla rahalla. Vähimmäishintaa pelata Pokerstars oikean rahan versiota 10 dollaria jokaista peliä. On olemassa muutamia pelejä, jotka vaativat enemmän kuin 10 dollaria kuin talletus. Rahat pois ja maksaa rahat PokerStars riippuu mistä maasta pelaaja ilakoida rampa. Kun pelaaja on voittanut pelin Pokerstars rahat lähetetään, että pelaaja muutaman arkipäivän kuluessa.
Rahamäärä pelaaja käsittely on tärkeää Pokerstars.

Yksi suurimmista valituksia nettipokerin maailmassa on se, että jatkuva paha voittaa näyttää esiintyvän. Monet kysyvät, on PokerStars takiloitu? (Samoin kuin suurin osa pokersites). Väite ei ole jotain perää, ja sen kannalta merkityksellinen, jos tarkastellaan lähemmin poikkeamia liittyy jatkuva huono lyöntiä.
Jos haluat olla täydellinen käsitys “on PokerStars takiloitu” yksi on ymmärrettävä, että online-pokeri käyttää tietokoneohjelmistoja, joka on helposti manipuloitavissa pokeri algoritmit ja koodi. Se on lisäksi algoritmit ja koodi käyttää poker että antaa jatkuvasti huono lyöntiä.

Epäilijät väittävät, ettei etua pokerisivusto muuttaa kortteja. On kuitenkin uskottava syy siihen. Ensisijaisesti PokerStars takiloitu keskustelu keskittyy siihen, että on jatkuvasti paha voittaa, ja nämä huonot lyönnit esiintyä useammin, koska ei pysty tietokoneohjelman juuri Satunnaista kaikki mahdolliset tiedossa kannen sekvenssejä.Lisäksi on olemassa psykologinen perustelut muutos todellisen tilastojen pokeria, ja se on, että ihmiset eivät halua menettää.

Peter Eastgate Voittaa WSOP

WSOP Top 5

Tanskan Odensesta kotoisin oleva 22-vuotias Peter Eastgate teki tiistaina historiaa napattuaan kautta aikain nuorimpana pelajana WSOP:n pääturnauksen voiton. Aiempi ennätys oli legendaarisen Phil Hellmuthin nimissä.

peter eastgate

WSOP 2008, Top 5:

1. $ 9,152,416 Peter Eastgate PokerStars
2. $ 5,809,595 Ivan Demidov PokerStars
3. $ 4,517,773 Dennis Phillips PokerStars
4. $ 3,774,974 Ylon Schwartz PokerStars
5. $ 3,096,768 Scott Montgomery

Talleta 50 $, saat 50 $ ilmaiseksi! Liity nyt

PokerStars

PokerStars, Pelaaja Pokeri Netissä

>> Lisää PokerStars

PokerStars

PokerStars järjestää Bahamasaarilla 5-12. tammikuuta World Poker Touriin kuuluvan Caribbean Adventure turnauksen. Palkintosumma on vähintään 1 miljoona dollaria. Osallistumispaketti on $11 000 arvoinen.
Satelliitteja pelataan joka lauantai ja sunnuntai klo 24.00. Osallistumismaksu on lauantaisin $615+35, sunnuntaisin 10 000 FPP (Frequent Player Points). Supersatelliitteja pyörii ympäri vuorokauden $3 tai 100 FPP osallistumismaksusta lähtien. Sit & Go turnauksia alkaa tauotta, buy-in $86 tai $43.

$350 000 Guaranteed – $200+15 no-limit Hold’em-turnaus sunnuntaisin klo 23.30. Satelliitteja pyörii 24h vuorokaudessa $3+0 lähtien.

>> Lisää PokerStars