Poker Huone Juolun Bonus 200%

Pokerhuone

Tarjoamme sinulle reload-bonuksen, jolla voit saada 200% bonuksen aina €200 asti. Bonus vapautuu suhteessa €1/ 10VIP ja sinulla on 7 päivää aikaa kerätä tarvittava määrä VIP-pisteitä. Huom! Reload-bonuskoodi on voimassa yhden viikon ajan, 20.12.2010 (00:00 CET) – 26.12.2010 (23:59 CET).

Joulun VIP-piste Ilmaisturnaukset

Joulunaika sujuu rattoisasti kun pelaat Pokerihuoneella välipäivien VIP-piste ilmaisturnauksia. Takuupotit ovat €500, €1,000 ja €2,500! Ensimmäiseen VIP-piste ilmaisturnaukseen pääset sisään ainoastaan yhdellä (1) VIP-pisteellä!

Onnistuneeksi Pokerin

Pokeri – Onnistuneeksi pokerin pelaajaksi tuleminen

On kolme perusajatusta jotka sinulla täytyisi olla tullaksesi onnistuneeksi pokerin pelaajaksi. Hallitse tunteitasi, hallitse rahaasi ja tiedä milloin sinulla on paras mahdollisuus. Pokerissa voittaminen vaatii kaksi asiaa: kyky tehdä voittavasta kädestä tuottava ja häviävästä kädestä voittaja.

Joten sanon häh? On mahdollista uskoa minua. Onnistuaksesi sinun on omattava ja osattava muutamia kykyjä: arvostelukyky, vaisto, päättäväisyys… lista voisi jatkua loputtomiin. Lyhyesti hallitse elämisen taidot ja tuo ne pokeripöytään mukanasi pistäen ne käyttöön.

Onnistuneena pokerinpelaajana oleminen on enemmän kuin asema, ylivoima ja taktiikat, halu voittaa on suurin haaste jonka tulet kohtaamaan. Monet ihmiset pelaavat pokeria rahasta, mutta valitsevat pelin myös muutamista muista syistä. Syitä voivat olla kilpailu tai puolustajaksi nimeäminen, vertaistesi kunnioitus ja kyky joka vaaditaan tämän kunnioituksen saamiseen.

On erittäin todennäköistä että jossain vaiheessa pokeriurallasi koet ison häviön. Se miten käsittelet häviötäsi määrää tulevaisuutesi pokerissa. Jos murennut ja heität pyyhkeen kehään pitkän häviökierteen jälkeen et todennäköisesti tule tekemään sitä pokeriliiketoiminnassa.

Kyky oppia hallitsemaan rahojasi on iso asia pelissä. Kun tiedät milloin pitää lopettaa, milloin pysyä mukana ja turvallisen alueen tietäminen varmistaa menestyksesi pokerimaailmassa.

Asennoitumisesi maksimoi voitonmahdollisuutesi. Olemalla positiivinen aina, jopa silloin kun elämäsi koettelee sinua. Jätä huonot tapaukset ovella. Negatiivinen asenne tekee peliin keskittymisen mahdolliseksi. Ainut asia mitä negatiivinen asia voi sinulta viedä on raha.

Pelaa niin hyvin kuin mahdollista, tuo positiivinen asenne pöytään, lopeta huonot pelit kun häviät jatkuvasti tai pelaat huonosti ja pysy hyvissä peleissä kun voitat ja pelaat hyvin. Tämä on varma tapa tulla onnistuneeksi pokerinpelaajaksi.