Bingo Huono Promos Joulukuuta

BingoHuone

Bingohuone fi

10 – 23 Joulukuuta – Juhlapyhien €5000 Haastekisa

Joulu on kohata ovella mutta vielä on aikaa joulumielen saamiseen, jakamiseen ja VOITTAMISEEN! Tulee mukaan Juhlapyhien €5000 Haastekisaan! Tällä kertaa esittelemme kaksi uutta Haaste peliä: CANDY CANE ja CHRISTMAS TREE.

100% ensitalletusbonus €50 asti

Seuraa ohjeita saadaksesi 100% ensitalletusbonuksen €50 asti!

10 – 24 joulukuuta, Joulutoiveita kampanja

Oletko koskaan toivonut suoraa yhteyttä Joulupukkiin? Tänä vuonna siihen on mahdollisuus! Pelaa vähintään €10 edestä bingossa ja lähetä meille sähköpostia sinun Joulutoiveesta. Joulupukin apulaiset tekevät kaikkensa jotta toiveet toteutuvat! Koska Joulupukin apulaiset ovat kiireisiä niin ainoastaan yksi toive per pelaaja on mahdollista käsitellä!

1 -21 Joulukuuta – 21 päivää Joululahjojen jakamista

Joka päivä 1-21 joulukuuta voit aukaista uuden luukun 21 päivää Joululahjojen jakamista kampanjan kalenterista. Jokainen luukku sisältää sattumanvaraisen lahjan ilmaisiin bingo lappuihin. Nämä bingolaput ovat automaattisesti mukana illan 10-peli turnauksessa jossa luvassa on €250 käteispalkintoina ja päivän erikois-Joululahja.

BingoHuone!

Bingon Taktiikat

Bingossa onni on kaikki kaikessa. Bingo tunnetaan pelinä, jossa ei tarvita yhtään henkistä harjoittelua, tietoutta taidoista tai ammattimaisuutta. Kuitenkin joidenkin taktiikoiden opetteleminen voi nostaa voittamisen mahdollisuutta tai ainakin auttaa voittamaan enemmän kuin normaalisti.

Jos pelaat bingoa verkossa, sinun ei tarvitse ostaa bingokortteja tai tarvikkeita. Yksi parhaita taktiikoita on löytää sivusto jossa voit rekisteröitä ja pelata bingoa ilmaiseksi. Monet tällaiset sivustot tarjoavat mahdollisuuden voittaa oikeaa rahaa, jopa jackpot-päävoiton. Voit myös selailla eri sivuja löytääksesi vaihtoehtoisia internetsivustoja jotka vaativat pieniä talletuksia mutta myös hyvät palautukset voitoista.

Bingon taktiikoiden opettelu nostaisivat myös kiinnostustasi peliin ja auttaisi nauttimaan pelaamisesta enemmän. Tavallinen monen käyttämä taktiikka on pelata silloin kun muita pelaajia on mahdollisimman vähän paikalla. Voit itse tehdä näin hyödyntämällä eri maiden pelisivustojen aikavyöhykkeiden erolla. Saatat myös löytää sivuja jotka eivät ole niin suosittuja ja liikennettä on vähemmän kuin yleensä. Näin sinulla on enemmän aikaa selailla korttejasi ja mikäli et jostain kortista pidä, voit sen helposti vaihtaa.

Yksi toinen taktiikka on pelata chatbingoa missä sinun ei tarvitse tallettaa yhtään rahaa mutta voit voittaa oikeaa rahaa palkinnoksi. Voit myös pelata ”aakkosbingoa”; mikäli kenen tahansa voittavan pelaajan nimen alkukirjain on sama kuin sinun, sinä voitat myös jonkun verran rahaa. Vastaavasti joissakin bingoissa sinä voitat tietyn summan mikäli naapurisi voittaa pelin. Useimmissa
bingopeleissä sinun pitää puhua tai kirjoittaa sana, kuten esimerkiksi ”BINGO” mikäli voitat, ennen kuin joku toinen pelaaja ehtii ensin. Paras tapa on kirjoittaa nimesi ja tallentaa se leikepöydälle jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa sitä erikseen joka kerta kun voitat. Pidä nimesi helposti valmiina ja ole valmis liittämään se chattiin.

Yksi tärkeimmistä bingon taktiikoista on se että sinun pitää olla varuillasi ja  reagoida nopeasti pelinvetäjän ilmoittamiin numeroihin. Ole nopea ja tarkka merkitessäsi korttejasi ettet missaa yhtään numeroa. Seuraa näitä yksinkertaisia  bingon taktiikoita ja nostat mahdollisuuksiasi voittaa lisää rahaa.

Bingossa Voittamisen Taito

Bingopelissä on kyse vain onnesta. Bingo on tunnetusti peli, jonka pelaamiseen ei tarvitse harjoitella tai käyttää älykkyyteen perustuvaa taitoa tai tietoa, eikä asiantuntemusta. Voit kuitenkin, opettelemalla joitakin taktiikoita, lisätä mahdollisuuttasi voittaa tai ainakin voittaa tavallista enemmän. Pelatessasi online Bingoa, sinun ei tarvitse ostaa bingo kortteja tai tarvikkeita. Yksi parhaista online bingo taktiikoista on löytää Web-sivustot, joissa voit rekisteröityä ja pelata bingoa ilmaiseksi. Monet tällaiset sivustot jakavat todellista rahaa palkintoina tai jättipotteina. Voit myös selata Internet-sivuja ja hakea sivustoja, jotka vaativat pieniä talletuksia, mutta antavat hyvän tuoton.

Bingo taktiikn opettelu myös lisää kiinnostusta peliin, ja se auttaa sinua nauttimaan pelaamisesta enemmän. Yleisin taktiikka, jota suurin osa ihmisistä käyttää, on pelata silloin kun linjalla on hyvin vähän pelaajia. Voit hakea sopivia hetkia hyödyntämällä maapallon aikavyöhykkeitä ja verkkosivuilla käytettyjä eri kellonaikoja. Voit myös etsiä sivustot, jotka eivät ole kovin suosittuja ja siksi niissä on vähemmän pelaajia kuin yleensä. Sinulle jää myös enemmän aikaa käydä läpi korttisi, jos pelaajia on vain muutamia ja vaihtaa kortteja, ellet pidä annetuista korteista. Muita taktiikoita on pelata chat bingoa jossa sinun ei tarvitse tallettaa rahaa, mutta voit voittaa oikeaa rahaa palkintoina. Voit myös pelata alfaystävät bingoa, jossa ne pelaajat, joiden nimi alkaa samalla kirjaimella kuin voittajan nimi saavat myös raha palkinnon. Samoin joissakin bingopeleissä voitat rahaa jos naapuripelaaja voittaa pelin.

Suurimmassa osassa bingo-pelejä sinun täytyy joko sanoa tai kirjoittaa sana, esimerkiksi “BINGO”, kun voitat, ennenkuin muut pelaajat tekevät sen. Paras tapa on kirjoittaa tämä sana leikepöydälle, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa nimeä aina, kun voitat. Pidät sen kätevästi valmiina liitettäväksi chatiin. Yksi tärkeimmistä bingo taktiikoista on se, että olet valppaana ja katsot nopeasti bingoisännän arpomat numerot. Ole nopea ja tarkka merkitessäsi korttejasi niin ettet missaa yhään numeroa. Seuraa näitä yksinkertaisia bingo-ohjeita ja parannat mahdollisuuttasi voittaa lisää rahaa.