Kaikki rakastavat sanaa “kiva”. Useat sanat kuvaavat kivaa, kuten ilo ja onni. Nyt on netissä paikka jossa Chat bingon ystävät voivat kokea iloa ja onnea: Bingo Fan. Bingo Fanissa on mieletön määrä pelejä joista valita, osllistua ja voittaa paljon. Chat bingopeleihin on mahdollisuus osallistua kellon ympäri, 7 päivää viikossa, bingokorteilla joita voi ostaa 5 sentin arvosta alkaen, sekä mahdollisuus voittaa lotossa.

Suosikki bingopelien lisäksi on mahdollista voittaa paljon rahaa myös vedonlyönnissä, kenossa, blackjacjissä ja muissa korttipeleissä. Bingo, on 75 pallon peli jossa on jatkuvasti kasvava Jättipotti jonka voi voittaa usealla tavalla. Bingo Fanissa on paljon tarjouksia joissa jaetaan lisävoittoja sekä valtavia jättipotteja jollaisia ei joka päivä nähdä! Lisävoitto tarjoukset ovat joko viikottaisia tai voimassa koko kuukauden ajan, tiettyinä tunteina päivässä, jatkuvia ja suunnattomia voittoja jakavia. Bingo Funissa on V.I.P. klubi jossa V.I.P. jäsenet voivat voittaa isoja rahoja, mitä enemmän pelaat, sitä enemmän Bingo Fun jakaa voittoja. Uudet jäsenet saavat pelitilinsä 200% suurempana avatessaan sen ja jopa 150% korotettuna tulevissa talletuksissa pelitililleen. Pienin talletus omalle pelitilille on $10 ja suurin on $200 kerrallaan.
Play Bingo!

Voittojen kotiuttamisessa pelitililtä takaisin esim. pankkitilille, ei ole mitään rajoituksia, mutta siirto voi olla enintään $10,000 yhdellä kertaa. Bingo Funia pelatessasi, esittele se ystävillesi, niin saat siitä jopa $100 palkkion kun hän liittyy jäseneksi. Siis, jos olet henkilö joka pitää kivasta ja käteisvoitoista, on Bingo Fun paikka jossa sinun tulee käydä.