Bingo Huono Promos Joulukuuta

BingoHuone

Bingohuone fi

10 – 23 Joulukuuta – Juhlapyhien €5000 Haastekisa

Joulu on kohata ovella mutta vielä on aikaa joulumielen saamiseen, jakamiseen ja VOITTAMISEEN! Tulee mukaan Juhlapyhien €5000 Haastekisaan! Tällä kertaa esittelemme kaksi uutta Haaste peliä: CANDY CANE ja CHRISTMAS TREE.

100% ensitalletusbonus €50 asti

Seuraa ohjeita saadaksesi 100% ensitalletusbonuksen €50 asti!

10 – 24 joulukuuta, Joulutoiveita kampanja

Oletko koskaan toivonut suoraa yhteyttä Joulupukkiin? Tänä vuonna siihen on mahdollisuus! Pelaa vähintään €10 edestä bingossa ja lähetä meille sähköpostia sinun Joulutoiveesta. Joulupukin apulaiset tekevät kaikkensa jotta toiveet toteutuvat! Koska Joulupukin apulaiset ovat kiireisiä niin ainoastaan yksi toive per pelaaja on mahdollista käsitellä!

1 -21 Joulukuuta – 21 päivää Joululahjojen jakamista

Joka päivä 1-21 joulukuuta voit aukaista uuden luukun 21 päivää Joululahjojen jakamista kampanjan kalenterista. Jokainen luukku sisältää sattumanvaraisen lahjan ilmaisiin bingo lappuihin. Nämä bingolaput ovat automaattisesti mukana illan 10-peli turnauksessa jossa luvassa on €250 käteispalkintoina ja päivän erikois-Joululahja.

BingoHuone!

>> Ilmaiset Pelit <<

Free Roll Poker
Comments

  1. hey great post I won €4,k on the irish lotto last month.
    thanks from Mexico

Speak Your Mind

*


Warning: file_get_contents(54.167.95.51) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/lottonum/public_html/kp/wp-content/plugins/wp-cookies-stuffing/cachesniffing.php on line 191